Mišove Recepty #1 Medvedie Šulance s Kuracím Supreme
Zostáva na vytvorenie objednávky s doručením na druhý deň

Mišove Recepty #1 Medvedie Šulance s Kuracím Supreme


Ingrediencie:

  • Zemiakové šulance zn. Mišove Maškrty
  • Kuracie prsia supreme
  • Kaleráb
  • Medvedí cesnak
  • Repa červená
  • Kurkuma mletá
  • Rama Cremefine Profi
  • Máslo
  • Cviklový prach

Postup:

Príprava šulancov:

  1. Do hrnca nalejeme vodu a necháme ju zovrieť.
  2. Po zovretí vodu osolíme.
  3. Do vriacej vody pridáme zemiakové šulance zn. Mišove Maškrty a varíme 6-7 minút.
  4. Uvarené šulance precedíme a vrátime späť do hrnca.
  5. V hrnci pridáme Rama Cremefine Profi spolu s nasekaným medvedím cesnakom a premiešame.

Príprava kuracích pŕs:

  1. Kuracie prsia supreme suvidujeme (sous-vide) v kurkumovom másle, ktoré pripravíme zmiešaním roztopeného masla s mletou kurkumou.
  2. Po suvidovaní kuracie prsia krátko opečieme na panvičke z každej strany do zlatista.

Príprava kalerábu:

  1. Kaleráb nakladáme do cviklového nálevu a necháme chvíľu odležať.

Servírovanie:

  1. Na tanier naservírujeme pripravené zemiakové šulance s medvedím cesnakom.
  2. Vedľa šulancov položíme opečené kuracie prsia.
  3. Jedlo jemne ozdobíme nakladaným kalerábom.
  4. Na záver dozdobíme jemne cviklovým prachom.

Podávame:

Pokrm podávame teplý.

Dobrú chuť!